Het aanbod van De Rielertuin is zeer gevarieerd. Er zijn 6 eengezinswoningen, 12 appartementen en 3 bungalows met slapen en baden op de begane grond. Dus keuze genoeg! Naast je eigen tuin, terras of balkon is er bovendien ook nog een extra binnentuin die allure geeft aan je woning. Samen met de kwaliteit van de woningen en appartementen wordt dit een fantastische plek om te wonen!

Bekijk welke woning of appartement het beste bij jouw woonwensen en mogelijkheden past.

Appartementen

De Rielertuin telt 12 appartementen. Ze zijn verdeeld over vier lagen van een markant, getrapt gebouw. De appartementen beschikken over 1 of 2 slaapkamers en hebben allemaal een balkon of royaal terras op het zonnige zuid/westen. Vanaf de eerste lentezon kun je hier heerlijk genieten. Ontdek hieronder de vier verschillende appartement types.

meld je interesse

Type ABouwnummers 12 & 16

Type BBouwnummers 11, 15 & 19

Type CBouwnummers 10, 13, 17 & 20

Type DBouwnummers 14, 18 & 21

Woningen

De woningen van De Rielertuin zijn licht, ruim en comfortabel. Ze hebben een eigentijds ontwerp met een karaktervolle, warme uitstraling. De ligging aan het binnenhof zorgt voor rust en is ook een groene speel- en ontmoetingsplek.
Door duurzame materialen en hoogwaardige isolatie zijn de woningen onderhoudsarm en zeer energiezuinig. Je bent hier klaar voor de toekomst! Ontdek de woningen hieronder.

meld je interesse

BungalowsBouwnummers 1 t/m 3

Vrijstaande en
2-onder-1-kapwoning
Bouwnummers 4 t/m 6

RijwoningenBouwnummers 7 t/m 9

Situatie

De situatiekaart laat de locatie van de verschillende bouwnummers zien binnen De Rielertuin. Ook zie je de buitenruimtes bij de woning en de ligging aan het groene binnenhof. Elke woning heeft één parkeerplaats. De bungalows hebben de mogelijkheid van een privé-parkeerplaats bij de woning.

bekijk de beschikbaarheid