Centrum om de hoek

De Rielertuin verrijst vlakbij de binnenstad in de wijk Voorstad. Voor een terrasje, een restaurant of het uitgebreide winkelaanbod neem je straks even de fiets. Vlakbij je woning zijn scholen, sportverenigingen, zorg en andere voorzieningen te vinden. Alles is dus aangenaam dichtbij. Bekijk hieronder je toekomstige woonomgeving.

Genieten van Deventer

De Rielerwegweg brengt je naar de historische binnenstad. Dat is vijf minuten fietsen of een kwartiertje wandelen. Woon je al in Deventer, dan weet je wat de stad allemaal te bieden heeft. Van de bruisende horeca tot bijzondere winkeltjes. Van eeuwenoude gebouwen tot nieuwe architectuur. Van de jaarlijkse evenementen tot wekelijks flaneren langs de IJssel. Deventer is een stad om van te houden en om van te genieten.

Bekijk de woningen

Alles in de buurt

De binnenstad is straks ook jouw plek voor de dagelijkse boodschappen. Je vindt er een compleet aanbod van supermarkten tot ambachtelijke bakkers, slagers en andere specialisten. Ook prettige voorzieningen zoals kinderdagverblijven en basisscholen vind je in de buurt van de Rielertuin. De bereikbaarheid per auto of OV is uitstekend. Via de Henri Dunantlaan nabij je woning bereik je snel de uitvalswegen van Deventer. Het station ligt op vijf minuten fietsen.

Bekijk de woningen